Tápiómenti levelezőlista archívum
  2020.07.13
 LEONIDAK archívum 
 MCSE 
 levelezőlisták 
Dátum: 2010-02-09 07:58:16
Feladó: Tamas Nemeth
Tárgy: Re: Ajánlat
Sziasztok!

Nos, hogy tisztábban lássunk!
Tegnap, amit Pete Laci feldobott laszti elég magasan volt ahhoz, hogy leüssem!
Abban mindenkinek igaza van (én is tisztában vagyok vele), hogy az elmúlt pár nap levelei egy "kicsit" távol álltak a listán megszokott témától! De volt már ilyen!
  Érdekes (?) mód, amint ez a téma került "offolásra" mindenki ugrott a témára, illetve a másik ember torkának! És itt hangsúlyozom mégegyszer, hogy az általam leírt jelzőből, illetve az általam leírt utalásokból, mindenki arra asszociál, amire akar! De, ahogy látom szinte mindenki arra a bizonyos népcsoportra gondolt! :) Jujj, ki nem mondjam!!  A második levelemben, pedig abszolút meg se fordult a fejemben...! Az első levelemben a jelzőnek pedig számos egyéb vonzata is van! :) Mégis, megint az jutott mindenki eszébe! :)
 
Megyeri György levelére reagálva: Ha az embereket nem érdekelné a "dolog" bizonyára senki nem írt volna ennyi hsz.-t! Így valamilyen szinten foglalkoznak vele az emberek! Az más kérdés, hogy senki nem mer róla beszélni!
  Én nem szeretném senki gondolkodásmódját megváltoztatni, az enyémet pedig pláne nem kell és nem is kértem!

  Természetesen az ilyen témáknak megvannak(?) / meg kéne lenniük a megfelelő fórumoknak, de amint szóba kerül a téma, le van hurrogva az illető! Mindenhol!! Tehát ez azt jelenti, hogy a saját országomban nem lehet véleményem? Illetve meglehet, de kussoljak!? Ennek másképp kéne működnie!
  Ahogy észrevettem működik is! Ugyanis, akikkel beszéltem (az évek folyamán nagyon-nagyon sok ember), mindenkinek megvan a véleménye és el is mondja! DE amint ugyanezt a nyilvánosság előtt kellene elmondani, az illető vagy tagadja a SAJÁT véleményét, vagy rosszabb esetben esetleg el is fordul az addigi "barátjától"! Hát, ez a magyar ember!!!

  Utólag mégegyszer elnézést kérek a korábbi, nem idevaló levelekért (ezért is), de gondoltam hátha itt, talán nem kavar akkora port a téma, gondolván, abból, hogy itt sokkal értelmesebb, műveltek emberek vannak, mint másutt! Úgy látszik a téma helyét illetően, alaposan tévedtem!

  Ígérem, ez lesz az utolsó levelem a témában, és részemről lezárom az ügyet!

  Mindenkinek sok, szép, derült eget kívánok!


                  Üdvözlettel: Németh Tamás
----- Original Message ----
From: Megyeri György
To: LEONIDAK
Sent: Tue, February 9, 2010 11:51:38 AM
Subject: [Leonidák]Ajánlat

      Kedves Listatársak!Tudom, nem nagy ötlet de...  A csillagászatot kedvelőknek nem etikus/ nem ide való levelekre egyszrűen ne válaszoljon senki! A "gondolkodásmódot" innen nem fogjuk megváltoztatni (még ha utólag elnézést kérnek is), viszont nem szaporítjuk a felesleges levelek számát. Lehet, hogy ez is olyan?!     Derült eget és Jó szerencsét mindenkinek: Megyeri György.
Vissza

  

Index | Aktuális hónap (2020-07)